5 Temmuz 2013 Cuma

Nüfus Azaltma Çalışmaları


 
 
- Cola , siyah kadınları kısırlaştırmak için doğum kontrol ilacı olarak üretilmişti. 9 yıl eczanelerde satıldı. Başarısı görülünce,  içecek haline getirilip, dünya nüfüsunu  azaltmak için Siyonist bir proje çerçevesinde seri üretime geçildi.
- 1942 lerde Meksika’da ilk kez üretilen hibrit tohumların ilk ekimleri, Türkiye, Hindistan ve Pakistan’da yapıldı (1943). (O dönemlerde batı kökenli ‘ herşey’ çok rağbet gördüğü için bu uygulama bizde kolaylıkla yapılmıştı… )

- David Rockfeller 1952 de ( 18 yaşında) Dünya Nüfus Konseyini kurdu.
 Amaçları : Dünya nüfusunu azaltmaktı (doğum kontrol ilacı üretimi, nüfus planlaması projeleri uygulamaları).

O dönemde, 2000 li yıllarda dünya nüfusunun 70 milyarı aşacağı söylemiyle pek çok ülkeyi kandırmayı başardılar. 

 Not : Rockfeller vakfı 1980 lerde Türkiye ye aşı bağışında bulundu  

 Bu aşıların aynı zamanda KISIRLIK yapıcı etken maddeler içerdiğine dair bazı şüpheler var . 

 ABD deki THE GEORGIA GUIDESTONE adı verilen ve 1979 kimin tarafından dikildiği bilinmeyen (!) devasa kayaların üzerinde şu not yeralıyor :
 " Dünya nüfusunu 500 milyonun altında tut ! "
- GDO lu gıdada, sadece hayvan genleri değil , insan genlerini de kullandılar. 

- Gıda ve ilaç sektörlerinin kontrolüyle, hem nüfus azaltılması hem de düşünemeyen uyuşuk beyinli ,korkak, cesaretsiz, zaaflarının esiri insan kitlesi oluşturma konusunda bir taşla çok kuş vuruyorlar…

-Bugün Türk halkının ¼ ü kısırdır. 
 
 
 


Siyonist proje gereği amaç ; dünya nüfusunu 2,5 milyarda tutmak ... 1950 li yıllarda insanlar , 2000 li yıllarda dünya nufusunun70 milyar olacağı söylemleriyle korkutuldu.
 Normal şartlarda 2000 li yıllara gelindiğinde, normal nüfus artış hızıyla dünya nüfusunun 10 milyar olması gerekiyordu ... Ancak 6,5 -7 milyarda kaldı .
Dolayısıyla  bugün itibariyle % 35-40 kısırlaştırma başarısına ulaştılar ...

Türkiye'de Durum:
1920 de 5,2 çocuk /aile olan ortalama çocuk sayısı, 1930'da 7,1 e çıktı. 2001' e gelindiğinde ise bu rakam 1,94 e düşmüştü. ( Bu oran 2,3 ün altına düştüğünde nüfus geriliyor demektir. ) ...- Eldeki verilere göre bu nufus hızıyla 2020'li yıllarda, yetersiz öğrenci nedeniyle mevcut okulların yarısı kapatılmak zorunda kalacak. 2030'da her 100 kişiden en fazla % 20-30'u çocuk sahibi olabilecek.Türkiye işçi ithal etmek zorunda kalacak..
- 1970' lerde Türk erkeklerinin sperm sayısı 250 milyon/mm3 iken, bugun 15 milyona düşmüştür. 15 milyon ise kısırlık limitidir. Şu anda genç nesil potansiyel kısırdır.

- Türkiyede bebek ve çocuklara 16-17 adet mecburi aşı yaptırılır. Bunlardan tetanoz aşısının kısırlık yaptığı dünya üzerinde ispatlanmıştır. (30 yıl öncesinde bu aşı paslı materyalle temas etmiş hastalara yapılırdı.)

- Avrupa Birliği Ocak 2012 raporuna göre ; 2050 yılında dünyada çiftlerin ancak %5 'i normal yollarla çocuk sahibi olabilecek.. Önümüzdeki 40 yılda, dünya bu soykırımın sonucunu tam anlamıyla hissediyor olacak.
- Aşırı ve gereksiz ilaç kullanımı teşviki, içeriği bilinmeyen aşılar, gdo'lu ve katkılı sentetik gıdalar siyonizmin nüfüsu kontrol etmede kullandıkları en etkin yöntemleri... önümüzdeki yıllarda tohum silahıyla tam saldırıya geçmeyi planlıyorlar.
 

1 yorum:

  1. Görmediğim bir kişi taşşak ameliyatı yaptı ve o andan itibaren beni kısırlaştırdılar sperm gelmiyor artık.

    YanıtlaSil