4 Temmuz 2013 Perşembe

Yeni Papa ! ve Türkiye ( Aytunç Altındal )


2013 ...Yeni Papa ! ve Türkiye
" Arjantinli Kardinal Jorge Mario Bergoglio ( Francis), Katolik dünyasının yeni lideri …
 
Yeni papa Türk düşmanıdır …

2006 da  soykırım konusunda  ‘ Türkler Ermenilere soykırım yapmıştır, ve tazminat ödemek zorundadır ‘ diye … Arjantin’e baskı yaptı ve bunu dünyada söyleyen tek kardinaldi.. o sırada 128 kardinal bulunuyordu.

 
1958 te ilk kez, tarihte  Müslüman bir ülkenin cumhurbaşkanı,   papanın seçilme sonrası  törenine katıldı . Celal Bayar , 23. john un papalık törenine katılarak  kendisini tebrik etti..


23. John ,1930 larda  Türkiye elçi sıfatıyla bulunuyordu …güzel Türkçe bilirdi , Gül ve Haç gizli örgütüne üyeydi.. Celal Bayar’la arkadaştılar ve ikiside aynı örgütün üyesiydiler..
27 Mayıs ihtilalinde Bayar'ın asılmamasının sebebi Vatikandır.


Şimdiki papa ile ilgili CIA in elinde büyük dosyalar var… Amerika’nın dediğini yapmadığı anda .. başına her türlü şey gelebilir…
 
***************
 
İsrail Vatikan’ı kullanmak istiyordu ancak uzun zaman bunu yapamadı..
 
 Vatikan İsrail’i tanımadı uzun yıllar..o yüzden bu plan yürümemişti.. şimdi müsait ortam var .. Amerika ayağı üzerinden yürütecekler.. ancak bu papa aynı zamanda Cizvit.. ve Cizvitlerden seçilen tek papa..
Cizvitler tarihte hep kovulmuşlardır ..
İtalya, Hollanda dan  kovuldular.. Örneğin  İngiltere’de, dinlemek amacıyla bile İngiltere parlementosuna  giremez.. Katolik kardinal bile meclise girip, dinleme bile yapmaz ... kardinal olsa bile..
 
Cizvitler şeytani zekaya sahip, en entrikacı ama,  en aydın ,en çok entel dantel tiplerdir..
Türkiye’ deki okullarda St. Josef , Galatasaray, St. Benoit ,St. Mitcel'de eskiden çok Cizvit hoca vardı ..şimdilerde pek yok.. Cizvitlerin bir avantajı da,  onların kendi papaları vardır ve “kara papa” derler.. şimdi o papa gerçekten papa oldu .. oda bir avantaj şu an onlar için ..
  
"Müslüman oldu " dümenini iyi anlatmak lazım : Türkiye'yi kazıklamak isteyen kim varsa Müslümanlık taslamış, müslüman oldum dümenine yatmıştır... Napolyon’ dan başlayarak ..  Alman imparatoru Wilhem.. Obama .. Putin.. sıkıya gelince Prens Charles  vs...."
 
 Aytunç Altındal

******
Benedict'in gidişinin zahiri sebepleri olarak; Vatikan’da banka ve yolsuzluk olayları, taciz olayları ve sonucunda açılan 600 milyon dolara varan tazminat ödemeleri, sızan Vatikan gizli arşiv belgeleri (vatileaks) gösteriliyor..
16. Benedict'in icraatlarından bazıları;

- “Bana Muhammed'in hangi yenilikler getirdiğini gösterin, orada hep şeytani ve insanlık dışı şeyler bulacaksınız.” diyerek peygamberimiz...e ( sav.) ve İslam’a açık hakarette bulunmuştu.

- İçerdiği Yahudi karşıtı sözler nedeniyle 45 yıl önce kaldırılan Latin Ayini’ni tüm tepkilere karşı yeniden yürürlüğe koydu.

- Osmanlı’nın 1480’de, İtalya'nın kuzeyindeki Otranto kentine yaptığı çıkarmada ( Fatih Sultan Mehmet dönemi/ Gedik Ahmet Paşa komutası) Türkler’e direnirken hayatını kaybeden 800 kişiyi, aziz ilan edecekti … bu olay Vatikan tarihinde bir ilk olacaktı.. Ancak bu deklarasyonun beklendiği ‘Otrantolu denizci askerlerin azizlik mertebesine yükseltilmesi töreni’nde kendi istifasını açıkladı…



********


Vatikan'ın bizdeki çalışmalarıylarıyla ilgili bir anlatım:

“ Rahip Morlion; CIA ve Vatikan adına çalışan ajan rahiptir. PKK olaylarının oluşturulmasında çok etkisi olan biri..Eski bir koministti. Türkiye’ye defalarca gelip gittiği biliniyor. Özellikle sinema dalında Avrupa’da (Cannes vs..) Türklere ödül verilmesi konularını sağlardı.
Ağca’nın suikast öncesi görüştüğünü söylediği kişi Todorov değil ( o öyle biliyordu), aslında ajan Morlion’du.
....
Malta şövalyeleri Vatikan’ın kurduğu teşkilattır .” Aytunç Altındal


 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder