11 Temmuz 2013 Perşembe

Nükleer Araştırma Merkezi (CERN) nin görünmeyen yüzü..


Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi’nde (CERN) devam eden denemelerde; alt kadroda olanlar ,Tanrı parçacığını aradıklarını sanıyor olsalarda , piramitin üstündeki üst kadronun aradığı şey ise,  şeytanın enerjisi… 
-      Tanrı parçacığı dedikleri ise ,melekut alemine ait enerjidir, Melekut , Allah'tan bir emir; fiziksel olmayan bilinçli-canlı bir enerji türüdür. Allah'ın mutlak emrindedir. Tüm temel parçacıklara, dolayısıyla evrene vücut vermektedir. Tüm melekler ve ruhlar gibi Allah'ın Nuru'ndan yaratılmıştır. Adeta, Nur'un birinci türevidir. Şeytani güç bu konuyu iyi bilir ve amaçları  yapılan deneyde de bunun olmadığını ispatlamak, şeytanın enerjisini bulmak ve elde etmek. Projenin yerin altında olması ise , yeraltının bilinmeyen ,gizli enerjilerinden de faydalanmak…

-       İsrail ve Vatikan bu deneye maddi açıdan oldukça büyük desteklerde  bulunuyor.

-      Günümüzün önde gelen kabalistlerinden" Dr. Rav Michael Laitman'ın ‘’benim uzun süreli öğrencim’’diye lanse ettiği Dr. Rapsevichus da bu projede çalışmaktadır. Ayrıca başka öğrencilerinin de işin içinde olduğu tahmin ediliyor.

-      (Dr. Rav Michael Laitman  Kabalanın öğretilmesine ve yaygınlaşmasına kendini adamıştır ve Bnei Baruch Kabbalah Eğitim & Araştırma Enstitüsü'nün kurucusu ve başkanıdır) CERN’ deki deneyleri kendisi de yakından takip etmekte.

-      Dr. Laitman, "Fiziğin kaderi, Büyük Hadron Çarpıştırıcısına bağlı" başlıklı yazısında
    ‘’Eğer hiçbir keşif yapılmazsa, o zaman finansman duracak ve fiziğin bilim olarak sonu olacaktır.’’ Yorumunda bulunmuştu. Onun bu yorumu da  ,CERN’de aranılan şey aslında Tanrı parçacığının var olduğunun ( tanrı parçacığı= melekut alemi)  değil de , varolmadığının ispatı çalışması olduğu anlamına gelir .

-      Oktan Keleş ‘te bu konuda "Yaratılış teorisini fiziğe dönüştürüp Yaratıcı’nın -sözde- yokluğunu beyinlere üfleyen bir deney… Çünkü asıl sır, yaradılışın maddesinin oluşumu değil Şeytan’ın enerjisini bulma ve elde etme çabasıdır." demişti .
        ( Oktan Keleş in çalışmaları , NASA tarafından  yakından takip edilmektedir.)

Cern-Kabala- 248  örtüşmesi:

-      248 sayısı Yahudiler'in kutsal kitabı Torah' ta ( bozulmuş Tevrat)  önemlidir.
-      Mitzvot aseh ("pozitif emirler") e denk gelir.

-      Torah'ın mistik yorumu olan Zohar kitabına göre; 248 sayısı  insan vücudundaki parça sayısını temsil eder.

-      Kabala ile ilgilenen bir takım Musevi "mistiği", E8 grubundaki 248 boyut / parçacık ile yüzyıllardır inceledikleri Kabala mistisizminin kesiştiğini düşünürler..

-      Örneğin Torah'da, kabalistlerin en çok önem atfettikleri isim Hz. İbrahim, kabala numerolojisine göre 248'e denk gelir.

-       CERN’ de ise; E8 Lie Grubu olarak bilinen  matematiğin bu  modeli
(bazı matematikçilere göre, ‘matematiğin en güzel şekli ‘ olarak adlandırılan 248 boyutlu şekil. E8 kök sisteminin 248 boyutlu şekli üzerinde çalışırlar)  üzerine olan çalışmaları mevcut...

-      E8 LIE cebirinin 248 boyutlu şekli ,matematiğin en güzel şekli olarak görülür.

-       Kimi uzmanlar ise E8 grup matematiğini, Büyük Hadron Çarpıştırıcısı'nda gerçekleştirilen deneyin temeli olarak sayıyor.

-      -CERN ‘ ün kampüsünde Hindu tanrısı Şiva’nın heykelinin ‘’yokoluş dansını’’ yapan figürü  bulunmaktadır. (Bu heykelin birde’’varoluş dansını’’ yapan başka bir figürü olmasına rağmen, yokoluş figürü seçilmiş, konulmuştur). Hinduizm ise  şeytanlardan beslenir.

-      - Cernnunos (Cern), Kelt tanrılarından. Kelime anlamı "Boynuzlu Tanrı". Kimi kalıntılarda boynuzlu hayvanlarla temsil edilmiş (O hayvanlardan biri de boynuzlu yılan!). Kelt panteonunda üretkenliği ve doğurganlığı temsil ediyor. 

-      Cern, aynı zamanda "Yeraltı Dünyası"nın tanrısının adıdır.

-      Boynuzlu tanrı, tıpkı CERN'in yerüstündeki kampüsünde bulunan Şiva heykeli gibi, hem varolmayı (üremeyi, üretmeyi) hem de yok olmayı (ölümü) temsil ediyor. CERN'in logoundaki halkalar ve ucundaki çıkıntılar, kimilerince Hristiyanlığın şeytan ile bütünleştirdiği '666' sayısına benzetilirken, başkaları tarafından Kelt tanrısının boynuzlarına benzetilmiş..

-      11. Boyuttan sinyal alabilmeyi, tanrının aklını okuyabilmek olarak dillendiren Cern profesörleri oldu. Semboller üzerine kurulu Cern’de ,Tanrı derken ,  kastedilen  nedir ??

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder